International kvalifikation

30. jul 2018

Så blev det tid for Amequ Torino for første gang at bide skeer med 1* niveau.

Det er altid med en vis spænding når militaryhestene rykker op på et højere niveau, for alting øges; dressurenssværhedsgrad, springenes højde og bredde, forhindringsantal , banelængde, teknisk sværhedsgrad og tempo.

Vi tog til Öjssjō 1. Juli for at give det et forsøg. Et endags stævne er egentlig ikke helt optimalt ar bruge som intro til et nyt niveau, da det er rigtig hårdt.

Så dressuren gik han med kun 10 min opvarmning, så det blev ikke fantastisk, men det var nu heller ikke målet, mere bare en opvarmning til banespringning.

På springbanen havde Torino fået vinger, han sprang super godt, og rørte ikke en bom.

En god omgang Omega-3 Performance foder, tre timer og tre banegennemgang senere, stod vi klar i startboksen til 5 1/2 minut tætpakket aktion.

Han løste alle opgaver på terrænbanen, nogle af dem med lidt mere hjælp fra mig end andre, men helt overordnet sprang han rigtig godt, også selvom de var noget større og svære end det han har prøvet før, og at slutte fejlfri og 9 sek over optimal tiden er helt godkendt, så nu er han klar til international debut i Bernstoffs Parken om 14 dage i CIC1* .

Del denne artikel
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hanne Wind Ramsgaard
Hanne er professionel Militaryrytter og har været en del af Amequs ambassadørteam i mange år. Hannes store passion er military og hun har i de sidste mange år været en del af toppen indenfor military i Danmark. På CV’et kan Hanne både skrive deltagelse ved DM, EM og VM for ungheste, samt et hav af nationale og internationale stævner og placeringer. Hanne er en rytter med en masse energi, der også smitter af på hestene, hun er optimist og sætter altid mål ud fra den enkelte hests niveau og kapacitet. Det vigtigste for Hanne er at hestene kan følge med både psykisk og fysisk.
Relaterede blogindlæg
Hanne Wind Ramsgaard
International debut Hanne Wind Ramsgaard| 30. juli 2018
Så blev det tid for Amequ Torino at debutere internationalt til mesterskabsstævnet…
Læs mere
Hanne Wind Ramsgaard
International placering Hanne Wind Ramsgaard| 30. juli 2018
I slutningen af april begyndte finpudsning og de sidste forberedelser til Amequ…
Læs mere
Hanne Wind Ramsgaard
Internationalt stævne på dansk jord Hanne Wind Ramsgaard| 30. juli 2018
Så blev det tid til international start i Kalundborg.
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.