International placering

27. maj 2019

I slutningen af april begyndte finpudsning og de sidste forberedelser til Amequ Torino’s første store internationale stævne i Sopot i Polen. Vi var en tur i Kalundborg og træne hos Mikkel Jørgensen, da forventningen til terrænbanen i Sopot er at de fleste spring er i max, og store indspring i vandkomplekserne, på den ellers helt flade bane. Så vi fik øvet tillid og selvtillid til de store og smalle , hvilket senere viste sig at være helt optimalt.

Rejsen til Sopot blev en 3 timers køretur til Karlskrona og herefter 10 1/2 t sejltur til Gdansk, og så 1/2 t kørsel til stævnepladsen.  Torino slappede heldigvis rigtig fint af og hyggede sig med sin godt våde UrteMash, det bruger jeg altid da det er en go måde at holde hestene hydrerede på under lange rejser.

Dressuren og banespringning gik om fredagen. Torino gik et fint program, da han ikke er indehaver af særligt prangende gangarter, så er det stabilitet vi skal hente point på, og det blev 64% altså 36 strafpoint.

Banespringning blev meget afgørende, da banen var ret ujævn og derfor fik en del ryttere mere end 3 nedslag. Torino havde et enkelt nedslag, og alligevel avancerede vi fra plads 24 til 13.

Lørdag var terrændag, banen var fin og velbygget, med et par nye ting for Torino, med coffin, og nogle meget brede hække, og ellers stor og med et stort indspring i første vandkompleks, lidt som forventet.

Tempoet i 2* er 520 m/min og fejlfri tid var 6 min ligeud. Torino var helt med på legen og gjorde det rigtig godt hele vejen rundt, og susede over målstregen på 5 min og 58 sek, yay armene i vejret. Og med den fejlfri terræntur avancerede vi til en 8. Plads, som med 32 startende i klassen, gav Amequ Torinos hans første internationale placering.

Han går på Omega 3 Performance , og fungere super godt på det.

Så alt i alt super stolt af min lille røde racer ?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hanne Wind Ramsgaard
Hanne er professionel Militaryrytter og har været en del af Amequs ambassadørteam i mange år. Hannes store passion er military og hun har i de sidste mange år været en del af toppen indenfor military i Danmark. På CV’et kan Hanne både skrive deltagelse ved DM, EM og VM for ungheste, samt et hav af nationale og internationale stævner og placeringer. Hanne er en rytter med en masse energi, der også smitter af på hestene, hun er optimist og sætter altid mål ud fra den enkelte hests niveau og kapacitet. Det vigtigste for Hanne er at hestene kan følge med både psykisk og fysisk.
Relaterede blogindlæg
Fagligt
Hvad skal hesten have at spise inden træning eller konkurrence? Ditte Katrine Oksen| 27. maj 2019
Vi er ofte meget optaget af, at hesten gerne må få noget…
Læs mere
Ride/ stævnehest
Fodring af hesten i restitution Ditte Katrine Oksen| 27. maj 2019
Vi kender alle til at hesten kan være træt efter en hård…
Læs mere
Fagligt
Elektrolytter til heste – Hvornår og hvorfor Ditte Katrine Oksen| 27. maj 2019
Elektrolytter er en betegnelse for mineraler i saltform, og hesten skal bruge…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.