Ny hest!

03. jun 2020

Jeg har i et stykke tid været på udkig efter en hest mere.
For mig som seriøs amatør og landsholds rytter, er det optimale at have 3 konkurrenceheste – 2 på internationalt niveau og 1 på vej op.
Arami på 15 år, er min top hest med to 5* og to gange EM i baggagen.
Arami købte jeg som føl.

Amequ Torino på 8 år, går 2* niveau, og gør det rigtig godt med et par internationale placeringer allerede. Torino har jeg selv avlet.

Derudover købte jeg i foråret Q’s Anna på 2 år, der går et par år før hun rigtigt skal igang, så det er et lidt længerevarende projekt.

Så jeg har i et stykke tid holdt øje med salgssiderne med heste i aldersklassen 4-6 års, for at finde en til “på vej op” titlen.
Det har været svært, nok mest fordi budgettet ikke var det største og dernæst fordi jeg nok er lidt kræsen.

Lidt ved et tilfælde, da det egentlig var en anden hest jeg kom for at se, står der en lille ædel hoppe på 4 år, som tilfældigvis også er til salg. Hun har udover top springblod i årene også ganske gode gangarter.

Jeg får hende fremvist og endda en lille ridetur, trods hun kun har gået med rytter et par uger, og ja så blev Linn en del af mit heste team.

Når jeg nu har valgt en unghest, så er det selvfølgelig et sats. Der er aldrig nogen garanti, og endnu mindre på kemi, ridelighed og arbejdsvillighed på en hest som ikke rigtigt er redet. Men nu tager jeg arbejdshandskerne på, påbegynder hendes uddannelse, og så ser vi om hun gider jobbet som min militaryhest. Jeg krydser fingre !

Del denne artikel
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hanne Wind Ramsgaard
Hanne er professionel Militaryrytter og har været en del af Amequs ambassadørteam i mange år. Hannes store passion er military og hun har i de sidste mange år været en del af toppen indenfor military i Danmark. På CV’et kan Hanne både skrive deltagelse ved DM, EM og VM for ungheste, samt et hav af nationale og internationale stævner og placeringer. Hanne er en rytter med en masse energi, der også smitter af på hestene, hun er optimist og sætter altid mål ud fra den enkelte hests niveau og kapacitet. Det vigtigste for Hanne er at hestene kan følge med både psykisk og fysisk.
Relaterede blogindlæg
Hanne Wind Ramsgaard
Præsentation af Hanne Wind Ramsgaard Hanne Wind Ramsgaard| 03. juni 2020
Hejsa, jeg hedder Hanne, jeg er 37 år, arbejder til dagligt som…
Læs mere
Hanne Wind Ramsgaard
Ridning under graviditet Hanne Wind Ramsgaard| 03. juni 2020
Rider du ? Det spørgsmål har jeg fået en del gange nu…
Læs mere
Hanne Wind Ramsgaard
Sæsonafslutning Hanne Wind Ramsgaard| 03. juni 2020
Så blev det tid til årets sidste militarystævne. Det blev de to…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.