Præsentation af Hanne Wind Ramsgaard

30. nov 2016

Hejsa, jeg hedder Hanne, jeg er 37 år, arbejder til dagligt som bygningsvedligeholder/altmuligkvinde på en maskinfabrik, Global Castings i Lem. Jeg bor på en gammel gård i yderkanten af udkantsdanmark, nærmere betegnet Husby, 5 km fra Vesterhavet, her er plads til at jeg kan dyrke min store passion, MILITARY.

Min bedste hest er Arami, han er 11 år og super sej til military. Arami købte jeg som føl, og som 6 og 7 års havde jeg ham med til ungheste VM i Lion, kæmpe oplevelse!

I 2012 debuterede han på landsholdet kun 7 år gammel og vi var med til at sikre dansk holdguld og fik en individuel 4. plads til Nordisk Mesterskab i Starum.

I 2014 red vi vores første 4* stævne i Pau, det var kæmpe stort, men der viste Arami hvad han er lavet af og vi fik en 12. plads, mod nogle af verdens aller bedste ryttere.

I 2015 gennemførte vi vores første EM, ved Blair Castle i Scotland, i øs regnvejr, i et meget kuperet terræn og en enorm flot kulisse.

I 2016 jagtede vi en OL billet, og det var lige ved og næsten, men da det ikke lykkedes tog vi turen til England og deltog ved det prestigefyldte stævne Badminton CCI4*, og i efteråret vandt vi så for første gang DM.

Udover Arami har jeg nogle gode unge heste, som er godt på vej, og min gamle stjerne Lucky Luke på 20 år der bare går og nyder sit otium.

Samarbejdet med Amequ By Dangro, om at fodre mine heste, unge og gamle, er noget som betyder utrolig meget for mig, da det gør at mine heste altid ser godt ud og er parat til at yde max.

På de mange og lange rejser, hvor det er en udfordring at holde konkurrencehestene hydrerede, gør jeg stor brug af Omega-3 UrteMash. Konkurrencehestene fodres med Omega-3 Performance som har vist at det kan give dem alt det de har brug for, også til absolut top præstationer.

Hanne

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hanne Wind Ramsgaard
Hanne er professionel Militaryrytter og har været en del af Amequs ambassadørteam i mange år. Hannes store passion er military og hun har i de sidste mange år været en del af toppen indenfor military i Danmark. På CV’et kan Hanne både skrive deltagelse ved DM, EM og VM for ungheste, samt et hav af nationale og internationale stævner og placeringer. Hanne er en rytter med en masse energi, der også smitter af på hestene, hun er optimist og sætter altid mål ud fra den enkelte hests niveau og kapacitet. Det vigtigste for Hanne er at hestene kan følge med både psykisk og fysisk.
Relaterede blogindlæg
Susanne Sunesen
Præsentation af Susanne Sunesen Susanne Sunesen| 30. november 2016
Mit navn er Susanne Jensby Sunesen. Min mand, Helmer og jeg har…
Læs mere
Caroline G. Rasmussen
Præsentation af ambassadør Caroline G. Rasmussen Caroline G Rasmussen| 30. november 2016
Jeg hedder Caroline G. og jeg er springrytter. Jeg er 13 år…
Læs mere
Sally Lundquist - Lundquist Dressage
Præsentation af ambassadør Sally Lunquist Sally Lundquist| 30. november 2016
Jeg hedder Sally Line Lundquist, driver Lundquist Dressage, holder til omkring Vejle,…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.