Årsplanlægning og vintertrænings-motivation

16. jan 2018

Januar er måske ikke lige den mest sprudlende måned for os hestemennesker og vores 4-benede guldklumper.

Jeg bruger tiden på at bygge den gode grundform op, så hestene går 6 dage i ugen, ret varieret træning . Derudover laver jeg en årsplan, sådan i grove træk, hvor udgangspunktet for 2018 er CCI4*Badminton og WEG, og hvis ikke forbundet syntes vi skal med til Tryon, så er målet CCI4* i Burghley istedet.

Jeg har printet træningsskemaer, så jeg har styr på formkurve og foderplaner. Her henover vinteren har de gået på Omega-3 Active Care hvilket har fungeret rigtig fint og når træningsprogrammet bliver hårdere, går de over på Omega-3 Performance igen, det kommer til at passe sammen med når jeg kører intervaltræning hver 4. dag.

Badminton er 1. weekend i maj, og for at være klar til det skal Arami gå CIC3* i Strzegom 13-14 april, som kalenderen ser ud nu, og opstartsstævne blir formentlig CIC2* Luhmuhlen 24-25 marts………. og for at være i form til Luhmuhlen starter jeg ham op med intervaltræning 6-8 uger før……..så ja 2018 sæsonen er igang ?

For lige at krydre vintertræningen og motivationen lidt, har vi d. 5-7 januar redet kursus ved New Zealandske Sir Mark Todd. Det har givet noget at arbejde med, særligt på dressur siden.

Min unghest Torino udvikler sig rigtig fint. Målet med ham er at komme op på internationalt niveau, og ungheste VM hvis han udvikler sig gnidningsløst.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hanne Wind Ramsgaard
Hanne er professionel Militaryrytter og har været en del af Amequs ambassadørteam i mange år. Hannes store passion er military og hun har i de sidste mange år været en del af toppen indenfor military i Danmark. På CV’et kan Hanne både skrive deltagelse ved DM, EM og VM for ungheste, samt et hav af nationale og internationale stævner og placeringer. Hanne er en rytter med en masse energi, der også smitter af på hestene, hun er optimist og sætter altid mål ud fra den enkelte hests niveau og kapacitet. Det vigtigste for Hanne er at hestene kan følge med både psykisk og fysisk.
Relaterede blogindlæg
Sally Lundquist - Lundquist Dressage
Stor fan af Omega-3 Performance Care! Sally Lundquist| 16. januar 2018
Så blev det tid til mit andet blogindlæg. Rigtig meget er sket…
Læs mere
Ambassadører
Omega-3 Active Care – En hest i balance Josephine Emilia Nielsen| 16. januar 2018
Som rytter er hesten et meget vigtigt redskab. Derfor er det også…
Læs mere
Hanne Wind Ramsgaard
Vinter cross boost Hanne Wind Ramsgaard| 16. januar 2018
En af vinterens bedste stævner, for os military ryttere, er winter games…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.