Afslutning på 2018- planlægning af 2019

23. jan 2019

I starten af januar skulle vi se tilbage på 2018 i Herning til det gigantiske show Sport 2018. Når man har vundet medaljer i det forgangne år får man en VIP invitation til middag, show og afterparty. Det er super hyggeligt og mega festligt, og jeg havde valgt at tage min super Groom Christina med.
Vi sad bl.a. til bords med Catrine Dufour og fik også snakket lidt hest 🙂

Sport 2018
Sport 2018

 

I weekenden efter var jeg så sammen med resten af det danske paralandshold til samling i Korsør. Det var en samling uden hest. Men med fokus på handleplaner, målsætninger, motion, kost og ernæring.
Det var dejligt at se de andre ryttere igen, og høre hvordan det går med dem og deres heste. Når vi har sådan en samling er vi så heldige at der kommer eksperter fra Team Danmark til at vejlede og rådgive os, så vi har de bedste forudsætninger til at yde det bedste.

Faktisk så var der en af de andre ryttere som lige har fået en ny hest.
Den er rigtig kræsen og hun har prøvet 3 slags mash til den, men den vil ikke have det. Så fortalte jeg om vores lækre UrteMash fra Dangro. Vi snakkede om sammensætningen, hvordan konsistensen bliver når den bliver blandet op med det varme vand og hvordan jeg ikke endnu har hørt om heste/ponyer som ikke vil spise den. Rytteren blev lidt nysgerrig og fik en smagsprøve med hjem. Og ved i hvad? Den kunne godt li det. Så mon ikke hun vil skifte foder 🙂

Planen her i foråret for os er at vi skal have Leeds, vores 9 år vallak, med til nogle stævner. Vi skal til træningssamling i starten af februar i Vejle hvor vi skal ride træning ved Astrid Gemal, landstræneren, både lørdag og søndag.
Det er rigtig spændende at skal starte en “ny” hest op. Men vi tror det bliver rigtig godt og Leeds er en rigtig “ja-hest” som arbejder godt for rytteren.
Astrid var forbi her i januar og se os træne og hun var godt tilfreds.
Nu står på stævne i weekenden og samling i februar. Vi glæder os 🙂

Del denne artikel
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Susanne Sunesen
Susanne har sammen med sin mand et DV stutteri med ca. 40 heste, fra føl til uddannede heste. Hun er eliterytter indenfor handicapridning og har vundet medaljer ved DM, NM, EM, VM og senest PL i Rio 2016, hvor det blev til en sølvmedalje. Hun rider også ”alm” stævner, men har 3-5 internationale handicap stævner om året.
Relaterede blogindlæg
Susanne Sunesen
De kræsne heste Susanne Sunesen| 23. januar 2019
Når vi kigger i krybberne i vores stald er det ikke alle…
Læs mere
Foder udfordringer
Fodring af den kræsne hest Ditte Katrine Oksen| 23. januar 2019
Nogle hesteejere er beriget med heste der bare spiser hvad end der…
Læs mere
Faglig viden
Hestens smagssans Dangro Nordic| 23. januar 2019
Smagssansen hænger sammen med lugtesansen Heste kan helt sikkert skelne mellem forskellige…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.