Den bedste julegave

19. dec 2018

December startede med kontrolscanning af Arami’s ben, af gaffelbånds skaden som han  fik i april måned.

Endelig var det det helt store smil dyrlæge Linus fandt frem, samt grønt lys for at starte genoptræning med Arami.

Det var en tidlig julegave, som jeg er MEGET lykkelig for.

Derudover er der kommet reglements ændringer inden for FEI , hvor den største ændring er at der kommer et nyt trin som skubbes ind mellem CNC100 og 1* , så 1* bliver til 2* , 2* bliver 3* og så fremdeles. Den nye titel for sværeste klasse bliver hermed CCI5*, hvilket så også passer overens med dressur og spring grand prix klassebetegnelse, så det giver en fin klarhed og forståelse når man taler med andre ryttere om military.

Kalenderen for det nye stævneår er også udkommet, hvilket altid skubber tankerne igang om næste sæsons mål.

Med Staugaards Fantastica på 6 år og Amequ Torino på 7 år, skal der stadigvæk trampes i stævnerutine pedalerne, og går det godt med dem, ligger Ungheste VM sidst på sæsonen som et fint mål.

For Torinos vedkommende er der også DM og NM som er inden for rækkevidde, men han har meget at lære endnu, så det er mest hvis alt bare flasker sig.

Arami skal jo først bygges op, styrkes og i form, og alt skal klappe. Hvis det gør det forventer jeg ham klar til militarystævner i maj/juni måned.

Jeg er utrolig taknemmelig for den støtte og opbakning jeg får fra Dangro, med et fantastisk foder som matcher alle mine hestes behov, et foder som giver både energi, spiselyst og velvære, i form af en struktur der gør sig rigtig godt i en hestemave.

Så jeg vil ønske alle de hårdtarbejdende medarbejdere på Dangro og alle de glade brugere af Amequ by Dangro en rigtig Glædelig Jul og et fantastisk Nytår.

Del denne artikel
Relaterede produkter
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hanne Wind Ramsgaard
Hanne er professionel Militaryrytter og har været en del af Amequs ambassadørteam i mange år. Hannes store passion er military og hun har i de sidste mange år været en del af toppen indenfor military i Danmark. På CV’et kan Hanne både skrive deltagelse ved DM, EM og VM for ungheste, samt et hav af nationale og internationale stævner og placeringer. Hanne er en rytter med en masse energi, der også smitter af på hestene, hun er optimist og sætter altid mål ud fra den enkelte hests niveau og kapacitet. Det vigtigste for Hanne er at hestene kan følge med både psykisk og fysisk.
Relaterede blogindlæg
Hanne Wind Ramsgaard
Skadet! Hanne Wind Ramsgaard| 19. december 2018
Arg...... øv :( I de sidste forberedelser op til årets højdepunkt Badminton…
Læs mere
Hanne Wind Ramsgaard
Arami gør stærkt comeback! Hanne Wind Ramsgaard| 19. december 2018
De Nordisk Baltisk mesterskaber er netop blevet afholdt på Vilhelmsborg. Og jeg…
Læs mere
Hanne Wind Ramsgaard
EM kvalifikation Hanne Wind Ramsgaard| 19. december 2018
Mine forberedelser frem mod det EM kvalificerende stævne CCI3* i Sopot i Polen…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.