Arami gør stærkt comeback!

02. aug 2019

Foto: Jimmy Leen Friis

 

De Nordisk Baltisk mesterskaber er netop blevet afholdt på Vilhelmsborg. Og jeg har glædet mig til det stævne som et barn glæder sig til juleaften.

Her var det tid til Arami at gøre comeback efter 15 mdr uden militarystævner. Ham i mesterskabet i CCI3*-s og Amequ Torino til start i den åbne internationale CCI2*-s Begge heste leverede fin dressur, men det var klart terrænbanerne som jeg fokuserede på, da Torinos havde et par elementer med som han ikkke har prøvet før og jeg ikke rigtigt har prøvet med 15 mdrs stævnepause til Arami før, og jeg var meget spændt på hvor rusten han var.

Bekymringerne kunne jeg dog ha sparet mig. Begge heste leverede gode, sikre og overbevisende runder i terrænet, Arami 4 sek over tiden i 3* og Torino inden for tiden i 2*.

På den afsluttende banespringning , trillede der lidt atypisk for Torino 3 bomme ned, og Arami havde 2 bomme.

Slutresultatet blev at Torino sluttede som nr 17 ud af 57, og Arami fik en 5. plads i den åbne klasse og en 4. plads i mesterskabet.

Herligt comeback med Arami og dejlig afslutning med Torino, eftersom jeg er gravid, var det sidste internationale stævne for mig i 2019, og så tilbage på fuld styrke i sæson 2020.

Hanne

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hanne Wind Ramsgaard
Hanne er professionel Militaryrytter og har været en del af Amequs ambassadørteam i mange år. Hannes store passion er military og hun har i de sidste mange år været en del af toppen indenfor military i Danmark. På CV’et kan Hanne både skrive deltagelse ved DM, EM og VM for ungheste, samt et hav af nationale og internationale stævner og placeringer. Hanne er en rytter med en masse energi, der også smitter af på hestene, hun er optimist og sætter altid mål ud fra den enkelte hests niveau og kapacitet. Det vigtigste for Hanne er at hestene kan følge med både psykisk og fysisk.
Relaterede blogindlæg
Fagligt
Hvad skal hesten have at spise inden træning eller konkurrence? Ditte Katrine Oksen| 02. august 2019
Vi er ofte meget optaget af, at hesten gerne må få noget…
Læs mere
Ride/ stævnehest
At konkurrere i 38 graders varme… Bianca Walton| 02. august 2019
Jeg drog i uge 30 afsted til Holland for at deltage i…
Læs mere
Hanne Wind Ramsgaard
Præsentation af Hanne Wind Ramsgaard Hanne Wind Ramsgaard| 02. august 2019
Hejsa, jeg hedder Hanne, jeg er 37 år, arbejder til dagligt som…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.