Efter et mesterskab……

22. sep 2017

Med fokus de sidste mange måneder rettet frem mod EM, er det nu et veloverstået kapitel, og hvad laver man så ???

For det første har Arami haft 3 uger fri, hvor han har nydt livet uden stress eller krav, på folden sammen med hans bedste ven Luke. Det er vigtigt for ham at få stikket trukket helt ud og slippe for al pres både fysisk og mentalt, da rejser, stævnepladser, hård træning, krav og konkurrencer er hård kost.

Der er også justeret på Aramis foder, da han i denne periode jo ikke trænes så hårdt. Under hård/intensiv træning får han Omega-3 Performance, som er et foder til konkurrenceheste med fokus på udholdenhed, muskeludvikling og muskelrestitution. Under perioder som nu, hvor han trænes på lavere blus får han Omega-3 Active Care, som er til heste i moderat arbejde. Omega-3 Active Care er også tilsat hyben som kan være med til at styrke led og ledbrusk, så jeg synes det er fint at give i en periode som nu hvor batterierne lades op og Arami restituerer.

Det næste jeg kommer til, er at lave en plan for Arami frem mod VM i Tyron 2018. Heriblandt en masse små delmål, som både indeholder træning og stævner.

Men lige nu stilhed efter storm, restitution , nye planer og nye mål, og for Arami betyder det masser af hygge med verdens bedste Luke.

Del denne artikel
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hanne Wind Ramsgaard
Hanne er professionel Militaryrytter og har været en del af Amequs ambassadørteam i mange år. Hannes store passion er military og hun har i de sidste mange år været en del af toppen indenfor military i Danmark. På CV’et kan Hanne både skrive deltagelse ved DM, EM og VM for ungheste, samt et hav af nationale og internationale stævner og placeringer. Hanne er en rytter med en masse energi, der også smitter af på hestene, hun er optimist og sætter altid mål ud fra den enkelte hests niveau og kapacitet. Det vigtigste for Hanne er at hestene kan følge med både psykisk og fysisk.
Relaterede blogindlæg
Hanne Wind Ramsgaard
Mesterskabs-stemning! Hanne Wind Ramsgaard| 22. september 2017
Uh endelig, nu nærmer Europamesterskabet sig med hastige skridt, holdet er sat,…
Læs mere
Hanne Wind Ramsgaard
EM kvalifikation Hanne Wind Ramsgaard| 22. september 2017
Mine forberedelser frem mod det EM kvalificerende stævne CCI3* i Sopot i Polen…
Læs mere
Hanne Wind Ramsgaard
EM! Hanne Wind Ramsgaard| 22. september 2017
August har på alle fronter stået i EM's tegn, både for mig…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.