Mesterskabs-stemning!

30. jul 2017

Uh endelig, nu nærmer Europamesterskabet sig med hastige skridt, holdet er sat, og jeg er stolt af at kunne sige at Arami og mig er med. EM i år er i Strzegom i Polen, en stor og enormt publikumsvenlig stævneplads, med rigtig gode baner, stor erfaring i de rigtig store stævner.

Strzegom er et sted jeg har redet en del gange efterhånden, sidst var til Nations Cup i 2016, hvor vi endda snuppede en placering.

Sidste gang jeg red EM på Arami var også vores første, det var i Skotland. Det var en utrolig kuperet bane, som snoede sig rundt i bakkerne omkring Blair Castle, banen var stor og krævede styrke og vilje……denne gang er det en noget anderledes terrænopgave, da det er en helt flad bane, og den mest indbyder til at banebyggeren laver det meget teknisk. Lige netop det tekniske har vi så lagt stor vægt på her i fintunings perioden, og så håber jeg at det giver os mulighed for at levere et godt resultat!

Billedet er fra EM 2015 i Blair Castle.

Del denne artikel
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hanne Wind Ramsgaard
Hanne er professionel Militaryrytter og har været en del af Amequs ambassadørteam i mange år. Hannes store passion er military og hun har i de sidste mange år været en del af toppen indenfor military i Danmark. På CV’et kan Hanne både skrive deltagelse ved DM, EM og VM for ungheste, samt et hav af nationale og internationale stævner og placeringer. Hanne er en rytter med en masse energi, der også smitter af på hestene, hun er optimist og sætter altid mål ud fra den enkelte hests niveau og kapacitet. Det vigtigste for Hanne er at hestene kan følge med både psykisk og fysisk.
Relaterede blogindlæg
Fagligt
7 myter om elektrolytter Ditte Katrine Oksen| 30. juli 2017
Som foderkonsulent får jeg mange spørgsmål angående brugen af elektrolytter til heste.…
Læs mere
Sygdomme
11 tips til at undgå luftvejsproblemer Ditte Katrine Oksen| 30. juli 2017
Kommer hesten med et enkelt host, er der som regel ikke noget…
Læs mere
Hestehold
Kigger du på kg pris eller dagsøkonomi når du køber foder? Ditte Katrine Oksen| 30. juli 2017
Hestefoder er en JUNGLE! Det kan vi ikke komme udenom, og ikke…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.