Forårsfornemmelser

25. mar 2019

Så begynder det hele at spire og det kribler i kroppen for nu er det snart sæsonstart.

Amequ Torino er ved at være i form og foderet er skiftet ud fra Omega-3 Active Care til Omega-3 Performance, som han har brug for så snart vi starter op med interval træning.

Vi har været en tur på Stald Jørgensens terrænbane, som har rigtig mange forskellige typer spring, så Torino både fik sprunget op og ned, smalle i kombination og vandspring. Og han var som altid positiv og med på det hele.

Fantastica var også med og fik sprunget en masse forskellige forhindringer. Hun er forholdsvis ukompliceret og tænker godt fremad, hun skal bare med ud og have en masse rutinestævner.

Arami er igang med dressur, men springning venter vi lige lidt med, al hans arbejde bliver planlagt i samråd med dyrlægen.

Så det bliver Torino som får æren af årets første militarystævne i CCI2* S i Sverige næste weekend. Det glæder jeg mig rigtig meget til ?

Del denne artikel
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hanne Wind Ramsgaard
Hanne er professionel Militaryrytter og har været en del af Amequs ambassadørteam i mange år. Hannes store passion er military og hun har i de sidste mange år været en del af toppen indenfor military i Danmark. På CV’et kan Hanne både skrive deltagelse ved DM, EM og VM for ungheste, samt et hav af nationale og internationale stævner og placeringer. Hanne er en rytter med en masse energi, der også smitter af på hestene, hun er optimist og sætter altid mål ud fra den enkelte hests niveau og kapacitet. Det vigtigste for Hanne er at hestene kan følge med både psykisk og fysisk.
Relaterede blogindlæg
Hanne Wind Ramsgaard
Årsplanlægning og vintertrænings-motivation Hanne Wind Ramsgaard| 25. marts 2019
Januar er måske ikke lige den mest sprudlende måned for os hestemennesker…
Læs mere
Hanne Wind Ramsgaard
Den bedste julegave Hanne Wind Ramsgaard| 25. marts 2019
December startede med kontrolscanning af Arami’s ben, af gaffelbånds skaden som han…
Læs mere
Hanne Wind Ramsgaard
Formkurve og træning Hanne Wind Ramsgaard| 25. marts 2019
Årets mål for Arami og mig var at blive udtaget til EM,…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.