Til stævne i sommervarmen og forberedelser til WEG i Tryon

31. jul 2018

I juli måned har vi altid mange projekter igang hjemme hos os. Pigerne har fri fra skole så der er god tid til at ride og vi har også tilredet et par heste. Jeg bruger også sommervarmen på at forberede os på at skal kunne træne i varmen, da det er ligeså varmt ovre i USA når vi skal til VM til september. Der er faktisk lavet et oplæg fra FEI som beskriver hvordan man bedst muligt vænnet hestene til at træne i varmen for at få den optimale præstation. Det er rigtig spændende læsning ?

Jeg bruger her optil VM Amequ LinOcrunch som en snack efter træning sammen med Lucerne TopMix og MaxiRice. Det elsker Lavi. Hun er blevet så flot i pelsen og er bare i den perfekte træningskurve nu frem mod september. LinOcrunch giver også en god fordøjelse og det er for Lavi rigtig vigtig når den skal ud kører og flyve og være klar til at træne når vi kommer til USA.
Så nu der fodre vi 4 gange om dagen. Hvilket også er anvist i det oplæg fra FEI at man skal fodre mindst 3 gange dagligt og gerne mere for at portionerne kan deles mere op.

Vi har også været til et par stævner her i ferien. Sara og Emilia har været afsted. Sara med sin pony Bastiaan og Emilia med vores lovende 4 års Zugar Ray og 8 års Luigi. Det er gået rigtig fint. Sara og Bastiaan har fået deres første placering til c-stævne i LA1. Det blev en 3. plads. Zugar Ray fik også en rigtig god udendørs debut med hele 80% og en flot 1. Plads. Efter start blev de forkælet med Urtemash. Og der var næsten kamp ved krybben ? Luigi og Emilia red også en 3. plads i LA4.

Så alle hestene klarede sommervarmen godt.

Nu byder august på træningssamling på Blue Hors d. 17-19 august hvor vi skal teste formen og dyrlægen tjekker hestene.

Vi skal også have pakket og vejet foder og udstyr så der bliver travlt.

Forsat god sommer ?

Del denne artikel
Relaterede produkter
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Susanne Sunesen
Susanne har sammen med sin mand et DV stutteri med ca. 40 heste, fra føl til uddannede heste. Hun er eliterytter indenfor handicapridning og har vundet medaljer ved DM, NM, EM, VM og senest PL i Rio 2016, hvor det blev til en sølvmedalje. Hun rider også ”alm” stævner, men har 3-5 internationale handicap stævner om året.
Relaterede blogindlæg
Susanne Sunesen
WEG Tryon - en lang rejse ! Susanne Sunesen| 31. juli 2018
September stod for os i VM´s tegn. Der er rigtig meget planlægning…
Læs mere
Susanne Sunesen
DM guld og WEG i Tryon Susanne Sunesen| 31. juli 2018
DM bød på tre rigtig gode dage på Broholm Hestecenter. Vi havde…
Læs mere
Hanne Wind Ramsgaard
Tryon 2018 fra sidelinien Hanne Wind Ramsgaard| 31. juli 2018
Pyh, når nu ikke lige min drøm om at ride VM i…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.