DM guld og WEG i Tryon

26. jun 2018

DM bød på tre rigtig gode dage på Broholm Hestecenter. Vi havde ikke startet stævne siden marts, så det er altid spændende når vi pakker bilen for at tage afsted. Men det gik bare super godt. Min hest, som blev 20 år i marts, gjorde bare ligesom hun plejede. Frisk og velgående blev det til tre 1. Pladser med over 74% i hver start. ?? Så vi fik for 3. gang i træk guld om halsen.

Det er fantastisk at komme til stævne og man bare kan mærke at hesten elsker at komme på banen. Om morgenen når min hestepasser Christina gik tur med Lavi så gik det i Piaff og passage hele vejen op til dressurbanerne.

Lavi får Omega3-Performance 3 gange om dagen. Lucerne TopMix efter hver træning. Omega-3 UrteMash hver aften og nogle gange 2 gange om dagen når vi er til stævner.

Kort efter DM på Broholm fik vi den gode nyhed at vi er udtaget til at repræsentere Danmark til VM (WEG) i USA nærmere bestemt Tryon. Det bliver en kæmpe stor oplevelse. Det er første gang vi skal til USA så vi glæder os virkelig. Selvom det først er i september er i vi allerede i fuld gang med forberedelserne. Bla. skal hestens foder godkendes så vi laver en foderplan nu som vi følger nøje frem mod og under VM.

Hesten skal også have nogle ekstra vaccinationer og ha taget blodprøver. Blodprøverne giver også os besked om hestens er sund og klar til at stå igennem den lange tur til USA og stadig være frisk og klar til præstere når vi skal ind på banen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ser frem til en go sommer med go træning og gode forberedelser frem mod VM.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Susanne Sunesen
Susanne har sammen med sin mand et DV stutteri med ca. 40 heste, fra føl til uddannede heste. Hun er eliterytter indenfor handicapridning og har vundet medaljer ved DM, NM, EM, VM og senest PL i Rio 2016, hvor det blev til en sølvmedalje. Hun rider også ”alm” stævner, men har 3-5 internationale handicap stævner om året.
Relaterede blogindlæg
Susanne Sunesen
Føl i stalden og DM i kikkerten Susanne Sunesen| 26. juni 2018
Så kom det første føl i år. Vi skal kun have 2…
Læs mere
Susanne Sunesen
Til stævne i sommervarmen og forberedelser til WEG i Tryon Susanne Sunesen| 26. juni 2018
I juli måned har vi altid mange projekter igang hjemme hos os.…
Læs mere
Susanne Sunesen
WEG Tryon - en lang rejse ! Susanne Sunesen| 26. juni 2018
September stod for os i VM´s tegn. Der er rigtig meget planlægning…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.