2017 – her kommer vi!

08. jan 2017

Så går vi i gang med det nye år – 2017 venter med en masse oplevelser.

Jeg har lige været med til Sport 2016 i Herning med DR1, som var et super show, med alle de fantastiske seje atleter, trænere, personerne omkring de forskellige sportsgrene, sponsorer, ministre og kronprins Frederik. Jeg deltog også i selve showet, hvor der blev lavet lidt sjov med Pl atleter kontra Ol Atleter 🙂 På et tidspunkt skulle alle atleter som havde vundet medaljer eller pokaler i 2016 op og stå på bordene i salen, iført vores konkurrence beklædning. Det var lidt specielt, men faktisk et stort øjeblik. Jeg følte at jeg stod og så frem mod 2017 og med en rigtig god fornemmelse i maven.

2017 er et år hvor højdepunktet i min ridning bliver EM i Göteborg i august. Vi skal prøve at kvalificere os her i foråret til internationale stævner i Europa. Mit mål er at få 2 heste kvalificeret, hvilket jeg også ser gode muligheder for.

Men en meget vigtig brik i at få hestene klar er at hjemmearbejdet er i orden, 100% i orden. For mig er hjemmearbejdet også at hesten er fodret korrekt og har en god ædelyst, er flot i pelsen, ja faktisk bare udstråler tilpashed og velvære, både under træning men også på fold og i boksen. 2017 bliver mit første år med Amequ som sponsor og jeg kan kun sige at jeg glæder mig. Hestene elsker foderet og det er lige fra det unge føl til ”OL-hesten” på nu 19 år. Hesten er jo ligeså vigtig en atlet som rytteren. Men hesten kan jo ikke selv bestemme hvad den spiser, så vi skal være meget bevidste om vores fodervalg til dem. At de er dækket ind med vitaminer og mineraler, at de har udholdenhed under lange transport og stævner, at de ikke stresser over nye og uvante omgivelser. Her spiller foderet en meget vigtig rolle, da hesten gerne skal bevare sin ædelyst og være klar til at performe. Vi har flere gange erfaret at hestene under længere transporter og nye omgivelse mister lysten til foderet og derved og får nedsat præstation. Vores tur til Rio var en af de længste ture du kan komme på som hest og rytter og her levede Amequ´s produkter fuldt op til vores forhåbninger, så jeg er rigtig spændt på 2017.

Godt nytår 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Susanne Sunesen
Susanne har sammen med sin mand et DV stutteri med ca. 40 heste, fra føl til uddannede heste. Hun er eliterytter indenfor handicapridning og har vundet medaljer ved DM, NM, EM, VM og senest PL i Rio 2016, hvor det blev til en sølvmedalje. Hun rider også ”alm” stævner, men har 3-5 internationale handicap stævner om året.
Relaterede blogindlæg
Susanne Sunesen
Afslutning på 2018- planlægning af 2019 Susanne Sunesen| 08. januar 2017
I starten af januar skulle vi se tilbage på 2018 i Herning…
Læs mere
Susanne Sunesen
Herning – Årets hestefest Susanne Sunesen| 08. januar 2017
Det er jo OL/PL år i år. Legene skal foregå i Tokyo,…
Læs mere
Susanne Sunesen
20 år og still going strong! Susanne Sunesen| 08. januar 2017
I marts måned var vi til 3 stjernet parastævne på Blue Hors.…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.