December = Jul

27. dec 2017

Julen er for os især børnenes fest.

Vi har Sara på 7 år. Hun har sin 3ér pony Bastiaan på 16 år, som for hende er verdens bedste pony.

Vi har også 4 ponyer mere opstaldet som pensionærer og de betyder ligeså meget for pigerne som den hest jeg har med til OL (PL),- ja næsten mere.

Når vi fodrer ponyerne er det vigtigt at foderet giver det ”rigtige” til ponyen.

Bastiaan som går med Sara på 7 år skal jo helst ikke være for frisk, men stadig være tilpas og se flot ud i pels, hvor Casanova som rides af Emilia på 15 år i PRM, gerne må have lidt overskud når de skal ind og øve de svære ponyøvelser.

Her bruger vi igen Omega-3 Struktur 100 til Bastiaan og krydrer det lidt med Maxi Rice og Lucerne TopMix for at give ham lidt ekstra f.eks. op til stævner 🙂

Til Casanova bruger vi Omega-3 Struktur 100 og MaxiRice og lidt Omega-3 Performance, så han holder formen og er klar på de opgaver rytteren giver ham og stadig ikke bliver udbrændt selvom der terpes svære øvelser.

Alle ponyerne får selvfølgelig Omega-3 Urtemash hver dag til aften og de ”snakker” godt indtil mash spanden har været stalden rundt, for der skal ikke glemmes nogle selvom man er den mindste hest/pony i stalden 🙂

Faktisk har pigerne lige vundet to klubmesterskab i dressur så de er rigtig stolte og glade, og forældrene er også stolte af de seje tøser.

Her i julen hvor ponyerne har lidt fri giver vi dem lidt ekstra Lucerne TopMix, så de har noget at gumle i og portionen af Omega-3 UrteMash bliver også større, så vi holder maven i orden her i julen 🙂

Vi ser nu snart frem mod 2018 som forhåbentligt bliver et godt år.

Vores store mål er at bliver kvalificeret og udtaget til WEG i Tyron, USA i september måned, så vi skal ud og vise god form og stabilitet ved stævnerne i foråret og hen over sommeren.

Vi håber alle kommer godt ind i det nye år 🙂

Del denne artikel
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Susanne Sunesen
Susanne har sammen med sin mand et DV stutteri med ca. 40 heste, fra føl til uddannede heste. Hun er eliterytter indenfor handicapridning og har vundet medaljer ved DM, NM, EM, VM og senest PL i Rio 2016, hvor det blev til en sølvmedalje. Hun rider også ”alm” stævner, men har 3-5 internationale handicap stævner om året.
Relaterede blogindlæg
Susanne Sunesen
WEG Tryon - en lang rejse ! Susanne Sunesen| 27. december 2017
September stod for os i VM´s tegn. Der er rigtig meget planlægning…
Læs mere
Susanne Sunesen
Til stævne i sommervarmen og forberedelser til WEG i Tryon Susanne Sunesen| 27. december 2017
I juli måned har vi altid mange projekter igang hjemme hos os.…
Læs mere
Susanne Sunesen
DM guld og WEG i Tryon Susanne Sunesen| 27. december 2017
DM bød på tre rigtig gode dage på Broholm Hestecenter. Vi havde…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.