Hygge i November

29. nov 2018

Jeg eeeeelsker jul, sådan er det bare, hvilket betyder at når vi runder midten af november, så begynder jeg at klippe, klistre og hænge gran guirlander, julekugler og lyskæder op i stalden.

Jeg syntes det er enormt hyggeligt, og har selv designet nogle julehjerter, en med et hestehoved på og en med Amequ logos 2 hestehoveder på, som jeg syntes er meget dekorative.

Amequ Torino og Staugaards Fantastica går lige nu på lavt blus, hvilket betyder 4-5 ridedage i ugen, hvor vi ikke går efter at indlære og forbedre en masse. Sådan plejer jeg at have et par måneder sidst på året hvor jeg fysisk og psykisk drosler dem helt ned, da jeg ikke mener de kan holde til hele tiden at blive holdt i ilden.

De har indlært en masse i år, så lige nu tanker de op og lagre det de har lært, så der bliver plads og overskud til en masse nyt i det nye år.

Arami ligner et kastaniedyr med hans korte og lige nu runde krop. Han skal scannes i forbenet d. 3. dec, og der håber jeg at få grønt lys til at starte genoptræning.

7 måneder er der gået, og jeg savner at ride ham, sådan rigtigt, men jeg kan og skal have tålmodighed og give skidtet tid til at hele, og fordi jeg har valgt at Arami har gået på fold i hele forløbet, så var det også forventet at helingsprosessen ville tage længere tid. Jeg troede egentlig at jeg skulle vænne mig til at se på en kronisk fortykkelse der hvor skaden har været, men den er helt forsvundet, så nu krydser jeg fingre for at scanningerne d 3. ser ligeså fine ud.

Del denne artikel
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hanne Wind Ramsgaard
Hanne er professionel Militaryrytter og har været en del af Amequs ambassadørteam i mange år. Hannes store passion er military og hun har i de sidste mange år været en del af toppen indenfor military i Danmark. På CV’et kan Hanne både skrive deltagelse ved DM, EM og VM for ungheste, samt et hav af nationale og internationale stævner og placeringer. Hanne er en rytter med en masse energi, der også smitter af på hestene, hun er optimist og sætter altid mål ud fra den enkelte hests niveau og kapacitet. Det vigtigste for Hanne er at hestene kan følge med både psykisk og fysisk.
Relaterede blogindlæg
Susanne Sunesen
Afslutning på 2018- planlægning af 2019 Susanne Sunesen| 29. november 2018
I starten af januar skulle vi se tilbage på 2018 i Herning…
Læs mere
Faglig viden
Skal hesten have juletræet? Ditte Katrine Oksen| 29. november 2018
Hvert år når juletræet har gjort sin gerning i de danske hjem,…
Læs mere
Hanne Wind Ramsgaard
Arami gør stærkt comeback! Hanne Wind Ramsgaard| 29. november 2018
De Nordisk Baltisk mesterskaber er netop blevet afholdt på Vilhelmsborg. Og jeg…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.