Nyt år, nye mål!

09. feb 2022

I mit tilfælde handler det altid om military.

Hvis vi skal have en chance for at komme til OL 24, så skal vi have et godt dansk hold til EM 2023 for at hente kvalifikation, individuelt er spillet om pladserne ret kompliceret!

Men i år……
Hvis jeg skal kvalificere Amequ Torino til VM i efteråret 2022, så mangler vi en 4*-L og en 4* -S med MER, og så nogle rutinestævner på de lidt sværere, og kuperede baner, da VM ligger i Pratoni Del Vivaro i Italien hvor banen efter sigende er ret kuperet.
Hvor skal vi så være om 3 uger, 3 mdr, 1/2 år, og hvad skal vi træne nu, for at komme dertil?!

Masser af tanker!

Det lyder måske skørt, men et er sikkert… Hvis jeg ikke laver en plan for at nå dertil, så kommer det helt sikkert ikke til at ske.

Og selvfølgelig kommer der masser af ændringer undervejs, men det gør jo ikke rejsen mindre interessant!

Sidste år var målet at:

Linn (min hoppe fra 2017) skulle ud og have en masse gode ture, i CNC90 og CNC100.

Hanne og Linn

 

Amequ Torino (min vallak fra 2013) skulle ud og stabilisere sig på 3* niveau og rigtig gerne ud og gå et par 4* klasser sidst på året.

 

Hanne og Torino

 

Arami (vallak fra 2006) skulle jeg have tilbage på topniveau efter nogen tid – først med skade og så kom Corona.

 

Hanne og Arami

 

Planerne bliver selvfølgelig lavet med alder og evner i mente.

I år har jeg også min hoppe fra 2018, Anna, som når vi rammer maj måned må komme med ud og snuse til CNC80. De første mange stævner, fungere bare som stævne og rejseintro.

Linn gjorde det super godt og nåede målene til fulde, og hvis hun bliver ved med at have modet når det bliver større og sværere, så er der kvalitet og kapacitet til det hele!
Det største hun kan opnå som 6 års, er Ungheste VM (UVM) til efteråret 2022, men hvis det skal lykkes, skal hun ikke have svært ved noget, ellers er det bedre at lade vær. Så selvom der er en plan helt frem til UVM , så evalueres der efter hvert eneste stævne.

Amequ Torino gjorde det rigtig fint både i 3* og i 4* sidste efterår (2021). Så jeg har lagt en ambitiøs plan frem mod at gøre ham klar og gå de to sidste kvalifikationer han mangler, for at kunne gå VM i Italien til efteråret her i 2022.

Arami lavede et super comeback hvor han vandt CCI3*-s til Copenhagen Eventing DM-klassen og han var med i Polen og gå en enkelt 4*, hvilket også gik fint, men… og ja der er et men. Følelsen af at det måske er på tide at trække ham fra top military fylder mere og mere.
#Verdensbedstearami som helt uden fuldblod i stamtavlen har gået international military med mig i 10 år, EM 2 gange og imod alle odds slæbt mig rundt på verdens fedeste militarybane til Badminton Horse Trials, det vil nok altid stå som det største!
Han er frisk og glad, men nu 16 år gammel, og al den galoptræning for at komme i den rigtige form, har selvfølgelig været en slidsom affære.
Den endelige beslutning er ikke taget, men den rykker nærmere.

Alle mine heste går på Amequ by Dangro foder, hvilket jeg er yderst tilfreds med. Hestene er glade for at spise det og præstere rigtig godt på det. I sæson får de Omega-3 Performance Care, og når intervaltræning og det hårdeste arbejde bliver pakket væk for vinteren, går de over på Omega-3 Active Care.

 

Hanne og Torino

 

Pøj pøj med jeres planer…
Husk nu DRØM STORT!

Hanne Wind Ramsgaard // Amequ by Dangro Ambassadør

 

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hanne Wind Ramsgaard
Hanne er professionel Militaryrytter og har været en del af Amequs ambassadørteam i mange år. Hannes store passion er military og hun har i de sidste mange år været en del af toppen indenfor military i Danmark. På CV’et kan Hanne både skrive deltagelse ved DM, EM og VM for ungheste, samt et hav af nationale og internationale stævner og placeringer. Hanne er en rytter med en masse energi, der også smitter af på hestene, hun er optimist og sætter altid mål ud fra den enkelte hests niveau og kapacitet. Det vigtigste for Hanne er at hestene kan følge med både psykisk og fysisk.
Relaterede blogindlæg
Sally Lundquist - Lundquist Dressage
Stor fan af Omega-3 Performance Care! Sally Lundquist| 09. februar 2022
Så blev det tid til mit andet blogindlæg. Rigtig meget er sket…
Læs mere
Muskelopbygning
Hestens muskelopbygning Ditte Katrine Oksen| 09. februar 2022
Man kan ikke udelukkende fodre en hest til veltrænede muskler. Men man…
Læs mere
Fagligt
Hvad skal hesten have at spise inden træning eller konkurrence? Ditte Katrine Oksen| 09. februar 2022
Vi er ofte meget optaget af, at hesten gerne må få noget…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.