Præsentation af ambassadør Caroline G. Rasmussen

15. jul 2021

Jeg hedder Caroline G. og jeg er springrytter. Jeg er 13 år gammel, og i år rider jeg mit sidste år, som Children rytter.

Jeg fik min første pony da jeg var 4 år gammel, og samme år startede jeg mit første springstævne.

Jeg har haft 4 kat. 3 ponyer gennem tiden, og alle har været fantastiske på hver deres måde.

Min første pony, Lille Prins var ham der lærte mig alle de grundlæggende ting. Efter ham, har jeg haft 3 andre fantastiske kat. 3 ponyer.

Jeg har redet en masse stævner som ponyrytter. Mange cupper, div. Mesterskaber, Christmas show’s, Baltic Cup, Nordvest Box Cup finaler m.v. er vundet eller med placeringer.

Da mine ben blev for lange til kat. 3 ponyerne, måtte jeg videre på kat. 2 pony og derefter kat. 1 pony. Det har været en fantastisk tid med ponyerne. Dressuren var bestemt også i fokus, og her blev der da også vundet en del. Dog har springningen altid været det jeg brændte mest for. Military/terræn har jeg også gjort en smule i, men mest som en afveksling for ponyerne. De nød altid en god træning på div. terrænbaner.

Jeg har rigtig meget fokus på at afveksle min træning med hestene, både for at holde dem glade og motiveret til når det virkelig gælder.

En typisk uge for mig kan se sådan ud:

  • Intervaltræning i engen
  • bakke træning i skoven i skridt
  • bom øvelser/dressur
  • dressur
  • løsgørende arbejde på bane eller skov
  • longearbejde
  • springtræning

I 2020 fik jeg min første store hest. Dortheasmindes Foxy Lady (i daglig tale, Foxy) er en skøn stor rød hoppe. Hun er B hest i dressur og A hest i springning. Det kræver en del tilvænning, at skulle ride en stor hest rundt på banen, når man er vant til ponyerne + at højden på springene jo også ændrer sig en del. Det skulle jeg lige vænne mig til.

I efteråret 2020 vandt jeg sølv til DM, som også var mit første DM. Efterfølgende har jeg redet til fine placeringer ved landsstævner. Den vildeste oplevelse var dog mit første store Internationale stævne i Hagen i Tyskland i 2021. Jeg blev udtaget til at ride på landsholdet og det siger man jo ikke nej til. Vi var afsted med de sødeste mennesker og holdet kæmpede virkelig selvom der var meget hård konkurrence. Folk fra mange forskellige nationer kom for at ride i de utrolig flotte omgivelser …ja de kom helt fra USA.

Det var en fantastisk oplevelse og min skønne røde hoppe Foxy, gav de bedste ture rundt på den flotte bane.

Man kunne nemt mærke, at det var på et andet niveau, end landstævnerne er i Danmark, både med hensyn til engagementet og i den grad også til banen og højden.

Den sidste dag startede jeg min første MB**/130 cm. Klassen gik over to runder, og i anden runde blev det sat op til MA*/135cm. De ture vil jeg bestemt aldrig glemme!

Udover træningen af min hest, har jeg også stor focus på hvilket foder hun får. Får hun ikke den helt rigtige mængde energi igennem sit foder kan det tydeligt mærkes.

Derfor indledte jeg i 2020 et spændende samarbejde hvor Foxy skulle være ”testhest” for et nyt foder fra Amequ by Dangro. Det er nok det bedste jeg har gjort for min hest! Foxy har altid været lidt speciel med hvad hun ville spise, vi lavede derfor en blid overgang til det nye foder, og derfor var det ikke svært at få hende til at spise det.

Foderet jeg her omtaler er Omega 3 Performance Care. Et fantastisk foder. Energien er i top, hovene er stærke, pelsen blank og blød, og så kan man bare se hun trives og er fit. Derudover får hun også Omega-3 UrteMash og Electrolyte Pellets efter træning.

Efterfølgende indledte jeg et samarbejde med Amequ by Dangro, og jeg er derfor en del af Team Amequ i dag, hvilket jeg er meget glad og beæret over.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Caroline G Rasmussen
Caroline G. Rasmussen er 14 år og Children springrytter, og har til trods for hendes unge alder allerede startet både nationalt og internationalt på sin springhest Foxy Lady som er B-hest i dressur og A-hest i springning. Carolines store passion er springning, men hun kan godt lide af at veksle imellem træningsformerne. - derfor består en uge for hende og Foxy ofte af flere forskellige træninger som fx intervaltræning i engen, bakketræning i skoven, bomøvelser, dressur, springning, løsgørende arbejde i skov, longearbejde osv.
Relaterede blogindlæg
Fagligt
Elektrolytter til heste – Hvornår og hvorfor Ditte Katrine Oksen| 15. juli 2021
Elektrolytter er en betegnelse for mineraler i saltform, og hesten skal bruge…
Læs mere
Tilskud
Hvilket ledtilskud skal du vælge? Ditte Katrine Oksen| 15. juli 2021
I sortimentet hos Amequ by Dangro findes der nu 3 forskellige tilskud,…
Læs mere
Muskelopbygning
Hestens muskelopbygning Ditte Katrine Oksen| 15. juli 2021
Man kan ikke udelukkende fodre en hest til veltrænede muskler. Men man…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.