Sommeren er over os!

30. jun 2018

Det er godt nok længe siden vi har haft det SÅ varmt og tørt. For mine hestes vedkommende betyder det at deres arbejdstider er flyttet fra eftermiddag til aften. De får mere kraftfoder end de normalt ville gøre når de går på græs, da der ikke er meget næring i de tørre totter. Omega-3 UrteMash og elektrolytter er en fast del af den daglige ration.

Arami affinder sig med at være foldbums, og afreagerer en gang imellem ved at koste lidt rundt med gamle Luke, som han heldigvis størstedelen af tiden hygger sig vældig godt med.

Gaffelbåndsskaden heler som den skal, men går nu ikke og tjekker op på den hver dag, da det jo ikke får den til at hele hurtigere, eller speeder tiden op. Det tar lang tid, det blir der ikke lavet om på!

Torino knokler, det er hårdt arbejde at tage skridtet fra CNC100 til 1* så både terrænspring, banespring og konditræning er skruet op . Derfor kører jeg ham på Omega-3 Performance, det er et foder til heste som arbejder hårdt, og det gør Torino!

Staldens nye darling er 5 års DV hoppe, Staugaards Fantastica. Hun er Torinos moster og har lissom Torino og hans mor (Staugaards Flying Colours), en fantastisk indstilling til arbejdet og alle de nye ting hun skal lære.

Så alt i alt, går det faktisk rigtig godt 🙂

Hvis du kunne tænke dig at se hvordan jeg træner mine heste, så kan du følge min YouTube-kanal hvor jeg netop har startet en serie omkring uddannelse og træning af militaryheste. Du kan møde Torino og Fantastica, og se de første klip i serien her:

I ønskes alle en rigtig god sommer!

Del denne artikel
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hanne Wind Ramsgaard
Hanne er professionel Militaryrytter og har været en del af Amequs ambassadørteam i mange år. Hannes store passion er military og hun har i de sidste mange år været en del af toppen indenfor military i Danmark. På CV’et kan Hanne både skrive deltagelse ved DM, EM og VM for ungheste, samt et hav af nationale og internationale stævner og placeringer. Hanne er en rytter med en masse energi, der også smitter af på hestene, hun er optimist og sætter altid mål ud fra den enkelte hests niveau og kapacitet. Det vigtigste for Hanne er at hestene kan følge med både psykisk og fysisk.
Relaterede blogindlæg
Ride/ stævnehest
At konkurrere i 38 graders varme… Bianca Walton| 30. juni 2018
Jeg drog i uge 30 afsted til Holland for at deltage i…
Læs mere
Susanne Sunesen
Til stævne i sommervarmen og forberedelser til WEG i Tryon Susanne Sunesen| 30. juni 2018
I juli måned har vi altid mange projekter igang hjemme hos os.…
Læs mere
Fagligt
Elektrolytter til heste – Hvornår og hvorfor Ditte Katrine Oksen| 30. juni 2018
Elektrolytter er en betegnelse for mineraler i saltform, og hesten skal bruge…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.