Præsentation af Susanne Sunesen

13. okt 2016

Mit navn er Susanne Jensby Sunesen. Min mand, Helmer og jeg har et DV stutteri med ca. 40 heste, fra føl til uddannede heste.

Jeg er eliterytter indenfor handicapridning og har vundet medaljer ved DM, NM, EM, VM og senest PL i Rio, hvor det blev til en sølvmedalje.

Jeg blev handicaprytter pga. en ulykke, hvor jeg fik en halmballe ned over mig og brækkede ryggen. Jeg er delvis lam fra navlen og nedefter. Har lidt gangfunktion med hjælp fra skinner på mine underben. Jeg rider også ”alm” stævner, men har 3-5 internationale handicap stævner om året. I 2016 har vi f.eks. været i Doha, Qatar i marts måned også et ”smut” i Rio i september måned.

 

Konkurrenceheste i topform

Når hesten skal være i topform under konkurrence og klare det stress der er forbundet med lange transporter, fremmede stalde og svingende temperaturer er det meget vigtigt at jeg bruger et foder der dækker hestens behov og bevarer dens ædelyst. Her har foderet fra Amequ by Dangro vist sig at leve op til højeste standard.

Hvor jeg før skulle medbringe op til 4 forskellige slags foder og tilskud, har Amequ by Dangro sammensat et foder, hvori de forskellige ingredienser er samlet. Kombinationen af lucerne, linOcrunch, olie, mineraler, vitaminer mm. gør det enkelt at tilfredsstille min hest og holde den fit, selv i stressede situationer. Amequ har også en rigtig lækker UrteMash, som mine heste bare slubrer i sig hver aften. Samtidig er der udviklet foder til både ungheste og gamle heste, hvor deres behov for vitaminer og mineraler bliver inddækket på en lækker måde.

Da vi skiftede til foderet fra Amequ by Dangro var det et let skifte ved samtlige af vores heste. De slikkede krybben fra 1. dag og er i tilpas og god huld.

Den hest som jeg har med til de store stævner er 18 år og får taget blodprøver 3 gange om året for at følge dens ”tal”. Siden foderskifte har vi kun fået gode tilbagemeldinger fra dyrlægen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Susanne Sunesen
Susanne har sammen med sin mand et DV stutteri med ca. 40 heste, fra føl til uddannede heste. Hun er eliterytter indenfor handicapridning og har vundet medaljer ved DM, NM, EM, VM og senest PL i Rio 2016, hvor det blev til en sølvmedalje. Hun rider også ”alm” stævner, men har 3-5 internationale handicap stævner om året.
Relaterede blogindlæg
Hanne Wind Ramsgaard
Præsentation af Hanne Wind Ramsgaard Hanne Wind Ramsgaard| 13. oktober 2016
Hejsa, jeg hedder Hanne, jeg er 37 år, arbejder til dagligt som…
Læs mere
Sally Lundquist - Lundquist Dressage
Præsentation af ambassadør Sally Lunquist Sally Lundquist| 13. oktober 2016
Jeg hedder Sally Line Lundquist, driver Lundquist Dressage, holder til omkring Vejle,…
Læs mere
Caroline G. Rasmussen
Præsentation af ambassadør Caroline G. Rasmussen Caroline G Rasmussen| 13. oktober 2016
Jeg hedder Caroline G. og jeg er springrytter. Jeg er 13 år…
Læs mere
Vi er medlem af DAKOFO - Forum for hestefoder, som arbejder for bedre hestevelfærd i Danmark.